aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟκριασβίλι: Η διαφωνία, οι αναπάντητες και το τηλεφώνημα Κικλάντζε στον «Πούρσα»

Οκριασβίλι: Η διαφωνία, οι αναπάντητες και το τηλεφώνημα Κικλάντζε στον «Πούρσα»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η μετεγγραφή του Τορνίκε Οκριασβίλι στον ΑΠΟΕΛ εκτίναξε το μετεγγραφικό θερμόμετρο στα ύψη μιας και ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο στα χέρια από την Ομόνοια, στην οποία προφορικά απάντησε θετικά για συμβόλαιο δύο χρόνων. Η μετεγγραφή έδειχνε να είναι «κλειστή» στους πράσινους, αλλά ίσχυσε ο άγραφος κανόνας που λέει ότι εάν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6) φάνηκε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, αφού ο Γεωργιανός διεθνής δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις των παραγόντων της Ομόνοιας. Αιτία αυτού μια αλλαγή που προέκυψε στις τελικές διαπραγματεύσεις και στάθηκε η αιτία να αλλάξει στάση ο ποδοσφαιριστής. Ακολούθησε τηλεφώνημα του σπουδαίου παλαίμαχου άσου της Ανόρθωσης και νυν ατζέντη, Γκιόργκι Κικλάντζε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Τα όσα συζήτησαν οι πρώην συμπαίκτες στην «Κυρία» ήταν καθοριστικά για διαφοροποίηση των δεδομένων.

Αφού ο Οκριασβίλι ενημέρωσε τον Κικλάντζε ότι δεν επιθυμεί να υπογράψει στην Ομόνοια ο ατζέντης του κτύπησε την πόρτα του ΑΠΟΕΛ και αφού ακολούθησαν διαπραγματεύσεις μερικών ωρών το deal έκλεισε και επίσημα μετά τις 21:30 με τους γαλαζοκίτρινους να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε σχέση με το διετές που έδινε η Ομόνοια, ενώ η προσφορά των γαλαζοκιτρίνων προς τον Οκριασβίλι ήταν κατά λίγο μεγαλύτερη από τις 300.000 ετησίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ