aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟκριασβίλι: «Είναι μία μεγάλη υπευθυνότητα και κίνητρο»

Οκριασβίλι: «Είναι μία μεγάλη υπευθυνότητα και κίνητρο»

Μια μεγάλη υπευθηνότητα και κίνητρο για τον ίδιο, ήταν το γεγονός πως για πρώτη φορά ήταν αρχηγός στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας (χθες απέναντι στη Ρουμανία), τόνισε ο Τορνίκε Οκριασβίλι, σε μέσα της χώρας του.

Αφού ευχαρίστησε άπαντες για τη νίκη απέναντι στους Ρουμάνους, δήλωσε πως ανυπομονεί για τα επίσημα ματς του φθινοπώρου.

Όσα δήλωσε ο Τορνίκε Οκριασβίλι:

«Κάθε παιχνίδι που έχω κερδίσει με την Εθνική Γεωργίας είναι ιδιαίτερο για εμένα. Ειδικότερα από τη στιγμή που για πρώτη φορά στη μακροχρόνιά μου καριέρα στην Εθνική ήμουν αρχηγός. Είναι μία μεγάλη υπευθυνότητα και κίνητρο και σας ευχαριστώ για τη στήριξη.

Ευχαριστώ τον Ομοσπονδιακό τεχνικό και τους συμπαίκτες μου για τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία, μια ομάδα που ποτέ δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίζεις.

Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Ομοσπονδιακό προπονητή, σε όλη την ομάδα και σε όλους τους φιλάθλους. Ήδη, κοιτάζω μπροστά με την ίδια διάθεση για τα επίσημα παιχνίδια το φθινόπωρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ