aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟικογένεια Πουλλαΐδη: «Πρόθυμη να συζητήσει και να αξιολογήσει οποιονδήποτε σοβαρή πρόταση»

Οικογένεια Πουλλαΐδη: «Πρόθυμη να συζητήσει και να αξιολογήσει οποιονδήποτε σοβαρή πρόταση»

Εκδόθηκε πριν από λίγο η αναμενόμενη ανακοίνωση της Ανόρθωσης, μέσω της οποίας η διοίκησή της τοποθετείται μετά από σειρά επαφών και συναντήσεων που ακολούθησαν του αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πουλλαΐδης και το Δ.Σ. της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ μετά από σειρά επαφών και συναντήσεων που ακολούθησαν του αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα επιθυμούν να τοποθετηθούν για τα ακόλουθα:

-Η ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με πολλές και σημαντικές αλλαγές τόσο στη δομή όσο και στη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

-Αναγνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι τα επιθυμητά και μέσα από την αξιολόγηση όλων των δεδομένων προέκυψαν διορθωτικές κινήσεις. Ο νέος μας προπονητής έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με τον Απόλλωνα και οφείλουμε να στηρίξουμε αυτόν και το επιτελείο του και να τους δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο δουλειάς, αναμένοντας βελτίωση.

-Η αξιολόγηση όλων των δεδομένων μέσα και γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καθημερινή και συνεχής. Η Διοίκηση δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε τομές, όπου και όποτε χρειαστεί, προκειμένου να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

– Όσο δικαιολογημένη και να είναι η στεναχώρια από τα αρνητικά αποτελέσματα, τα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν στους τελευταίους αγώνες μας δεν μας τιμούν ως Ανορθωσιάτες. Πέραν των όποιων υλικών ζημιών και προστίμων, αμαυρώνουν το όνομα του Σωματείου μας, δεν συνάδουν με την Ιστορία του και δημιουργούν αρνητική δημοσιότητα γύρω από την ομάδα.

-Η Οικογένεια Πουλλαΐδη έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει πως αν προκύψει μια σοβαρή πρόταση από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμπλακεί στο μετοχικό σχήμα, είναι πρόθυμη να τη συζητήσει και να την αξιολογήσει. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, παρά μόνο να βοηθήσει την ιδέα της Ανορθώσεως. Όποια πρόταση σοβαρή και φερέγγυα που είναι συμβατή με τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου είναι καλοδεχούμενη. Στην προσπάθεια για να μπορεί η Ανόρθωσις να είναι τόσο βιώσιμη οικονομικά όσο και ανταγωνιστική, δεν περισσεύει κανείς.

– Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης να συνεχίσει την εντυπωσιακή του παρουσία στα γήπεδα όπου αγωνίζεται η ομάδα μας και να αποτελέσει μέρος της προσπάθειας ανάκαμψης που επιχειρείται. Για τις όποιες ενέργειες και αποφάσεις της, η Διοίκηση θα τηρεί ενήμερο τον κόσμο μέσω των επίσημων καναλιών πληροφόρησης. Ο κόσμος πρέπει να κλείσει τα αυτιά του σε ψιθύρους και ανακρίβειες που μόνο σκοπό έχουν να προκαλέσουν επιπρόσθετη αναστάτωση στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ