aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟι υποψήφιοι και ο Μαργκάσα που πήρε τη θέση του Βίκτορ!

Οι υποψήφιοι και ο Μαργκάσα που πήρε τη θέση του Βίκτορ!

Για την 5η και τελευταία αγωνιστική (Αυγούστου/Σεπτεμβρίου 2017) του φετινού πρωταθλήματος η οποία περιελάμβανε τους αγώνες του τετραήμερου 22-25/9, ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, πήραν οι Ζοάο Βίκτορ (Ανόρθωση), Μπρούνο Βάλε (Απόλλων), Κωνσταντίνος Μιντίκης (Νέα Σαλαμίνα) και Φαμπρίσιο Σιμόες (Αλκή).

Εν τω μεταξύ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής που διεξήχθη την περασμένη Τέταρτη (20/9) στο ΓΣΠ, μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ (5-2), ψήφο διάκρισης πήραν οι ποδοσφαιριστές Ρενάτο Μαργκάσα, Ρουμπενίλσον Κανού, Κωνσταντίνος Παναγή και Άλεξ Σοάρες (Ομόνοια).

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων που έγινε στην παρουσία του διευθυντή του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Πολίτης», Δημήτρη Δημητρίου «Καλύτερος Ποδοσφαιριστής» του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για τους μήνες Αύγουστο/Σεπτέμβριο 2017, αναδείχθηκε ο αρχηγός της Ανόρθωσης, Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος όμως λόγω των δύο κίτρινων καρτών που χρεώθηκε στην διάρκεια Σεπτεμβρίου, χάνει την πρώτη θέση, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του θεσμού.

Έτσι, το έπαθλο θα καταλήξει στα χέρια του δεύτερου στην σειρά, Ρενάτο Μαργκάσα της Ομόνοιας. Την τρίτη θέση πήρε ο νεαρός ποδοσφαιριστής  του Ολυμπιακού, Γιάννης Παχίπης. Ο Ρενάτο Μαρκάσα, θα βραβευτεί για αυτή του την επιτυχία, με  την ανωτάτη τιμητική διάκριση του Επάθλου Carlsberg, ενώ με δική του υπόδειξη, η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg θα συνεισφέρει σένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το χρηματικό ποσό των €1000, σύμφωνα πάντοτε με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ