aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗOι τέσσερις ομάδες που απέρριψε ο Οκριασβίλι πέραν της Ομόνοιας

Oι τέσσερις ομάδες που απέρριψε ο Οκριασβίλι πέραν της Ομόνοιας

Άλλες τέσσερις προτάσεις είχε ενώπιον του ο Τορνίκε Οκριασβίλι πέραν από αυτές της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα crystalsport.ge. Ο δημοσιογράφος Ντίμα Σαρικάτζε, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης είχε δημοσιεύσει πληροφορίες για αρνητική απάντηση του Οκριασβίλι στην Ομόνοια σημειώνει πως ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός απέρριψε τέσσερις προσφορές προτού βάλει υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ οι πρωταθλήτρια Νοτίου Κορέας, Jeonbuk Hyundai Motors και τρεις τουρκικές ομάδες επέδειξαν ενδιαφέρον. Πρόκειται για τις Σίβασπορ, τη Ρίζεσπορ και άλλο ένα σύλλογο που κέρδισε στη λήξασα σεζόν το εισιτήριο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ του τουρκικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Οκριασβίλι: Η διαφωνία, οι αναπάντητες και το τηλεφώνημα Κικλάντζε στον «Πούρσα»

Οι πληροφορίες που καταγράφονται είναι πως όλες οι προτάσεις κυμαίνονταν μεταξύ 250.000 – 300.000 ετησίως, με τον ΑΠΟΕΛ να πληρώνει ελάχιστα περισσότερα (περίπου 320.000 ευρώ) για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ