aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι συστάσεις για Αρίγιο και το θέμα με τον μέσο

Οι συστάσεις για Αρίγιο και το θέμα με τον μέσο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για την ώρα είναι η μοναδική περίπτωση τερματοφύλακα κάτω των 21 ετών που έχει προταθεί στον Αλμπέρτο Μπενίτο και έχει ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον Φρανσίσκο Αρίγιο, τον 19χρονο τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αγωνίζεται στην τρίτη ομάδα της «Βασίλισσας». Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πάρα πολύ καλές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάλαγα και ακολούθως μεταπήδησε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έφθασε μέχρι και την τρίτη ομάδα, μιας και θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο. Μάλιστα, μετρά και κάποιες συμμετοχές στην Εθνική Ισπανίας Κάτω των 17 ετών. Το θέμα για τον Μπενίτο είναι ότι ο Αρίγιο δεν έχει τριβή με παιχνίδια.

Γενικά αυτό που φοβίζει τον τεχνικό διευθυντή της «Κυρίας» είναι ότι ο παίκτης δεν είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί μπροστά σε κόσμο και να νιώσει τι πάει να πει πίεση. Γι’ αυτό και για την ώρα ο Αρίγιο μπορεί να είναι ψηλά στη λίστα, όμως ο Μπενίτο ψάχνει για κάτι καλύτερο.

Θέλει έναν κίπερ κάτω των 21 που να έχει και κάποιες εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς είναι πολύ πιθανό να τον χρειαστεί σε κάποια παιχνίδια και δεν θέλει το ρίσκο που θα πάρει να είναι πολύ μεγάλο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Αρίγιο. Ο 19χρονος τερματοφύλακας είναι πρώτος στη λίστα υποψηφίων, εκτός κι αν βρεθεί μια άλλη περίπτωση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του Μπενίτο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα του μέσου που θέλει να φέρει η Ανόρθωση. Υπάρχουν κάποια ονόματα τα οποία εξετάζονται (μεταξύ αυτών και του Αλέξανδρου Τζιόλη), χωρίς όμως κάτι το πολύ προχωρημένο για την ώρα. Ούτε έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Είναι λογικό ο Αλμπέρτο Μπενίτο να κοιτάζει περισσότερο την αγορά της Ισπανίας.

Εκεί όπου γνωρίζει πολύ καλύτερα τα δεδομένα και την αγορά αλλά και έχει και κάποιες διασυνδέσεις. Ποιον θα επιλέξει ο Μπενίτο, όλοι το περιμένουν στην Ανόρθωση. Η διοίκηση που του ασκεί πίεση για να καταλήξει στον εκλεκτό και ο κόσμος που θέλει να δει έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την Ανόρθωση να ανεβάσει επίπεδο.

Το ιδανικό, για τον εκλεκτό του Μπενίτο για το κέντρο, θα είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσει το συντομότερο δυνατό την ομάδα του και να μη χρειαστεί μεγάλη περίοδο προετοιμασίας για να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ