aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΟι προβολείς στο «Σπύρος Κυπριανού»

Οι προβολείς στο «Σπύρος Κυπριανού»

Το  ντέρμπι στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό ανάμεσα στην  Kαπάτσος Νέα Σαλαμίνα  και την Pokka ΑΕ Καραβά (20:00) ξεχωρίζει από τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν αύριο

Στους άλλους τρεις αγώνες η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Δερύνειας στο στάδιο «Ελευθερία» στις 16:30. Εξάλλου, η Ανόρθωση φιλοξενεί στο Αθλητικό Κέντρο Θεμιστόκλειο την Ε.Ν.Παραλιμνίου (20:00) και ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο Λευκόθεο τον Παφιακό επίσης στις 20:00.

Τόσο η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα όσο και η Pokka ΑΕ Καραβά θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους. Με βάση τα δείγματα γραφής της πρώτης αγωνιστικής, το παιχνίδι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά.

Άλλωστε οι δυο προσφυγικές ομάδες χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο ως έδρα, άρα το στοιχείο αυτό εξουδετερώνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» του Ντιμίτρι Λέτσιεφ μπήκαν με το δεξί νικώντας τον φιλόδοξο φέτος ΑΠΟΕΛ.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την αδειοδότηση γηπέδων έφερε αλλαγή έδρας στον αγώνα της Ομόνοιας με την Αναγέννηση Δερύνειας. Έτσι αντί στη Δερύνεια οι δυο ομάδες θα τα πουν στη Λευκωσία και στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 16:30 το απόγευμα.

Η Ομόνοια παρουσιάζεται ως το φαβορί, αλλά το εμπόδιο των Δερυνειωτών είναι φέτος υψηλό. Η Αναγέννηση πέρασε με άριστα τις εξετάσεις της πρώτης αγωνιστικής κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-2 στη Δερύνεια. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα θα κάνει την προσπάθειά της και στο «Ελευθερία».

Ενδιαφέρον αγώνας προβλέπεται να διεξαχθεί στο Λευκόθεο ανάμεσα σε δυο ομάδες που στοχεύουν φέτος ψηλά. Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη μετά την ήττα στη Λεμεσό από την Pokka ΑΕΚαραβά όπου στάθηκε αρκετά καλά.

Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ θα είναι ενισχυμένη με τους Κολά, Προύσαλλη και Σιερπάκοφ και αναμένεται να παρουσιαστεί αλλαγμένη. O Παφιακός που είναι αρκετά φιλόδοξος φέτος, με νέο τεχνικό, θα επιχειρήσει το «διπλό» που θα τον βοηθήσει αφάνταστα στη μετέπειτα πορεία του.

O αγώνας στο «Θεμιστόκλειο» έχει φαβορί και αυτή είναι η Ανόρθωση. Οι Βαρωσιώτες θέλουν να νικήσουν τον αγώνα μετά την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας, όπου έχασαν δυο βαθμούς. Η «Κυρία» θέλει να πρωταγωνιστήσει και θα επιδιώξει να καταστήσει απόρθητο φρούριο την έδρα της. Στα συν η επιστροφή του Βλάντο Κνέζεβιτς. αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Όσον αφορά στην Ενωση Νέων Παραλιμνίου οι νεοφώτιστοι παρά το γεγονός ότι παίζουν με νεανική ομάδα κέρδισαν τις εντυπώσεις στην Πάφο στην πρεμιέρα απέναντι στον Παφιακό και αυτό θα επιδιώξουν και απέναντι στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ