aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι… πρόβες του Σεού και οι αμφιβολίες για Καρλίτος

Οι… πρόβες του Σεού και οι αμφιβολίες για Καρλίτος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Αντόνιο Πούτσε να δώσει φανέλα βασικού στον Αμπντουλαχί Σεού, στον αγώνα με την ΑΕΚ, βλέποντας και τον Ζοάο Βίκτορ να μην είναι στα καλύτερά του στα τελευταία παιχνίδια.

Είναι πολύ πιθανόν ο διεθνής Νιγηριανός μέσος να πάρει φανέλα βασικού και να μείνει στον πάγκο ο Ζοάο Βίκτορ. Από εκεί και πέρα, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις ο Μιγκέλ Καρλίτος μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το νέο ντέρμπι, με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός της Ανόρθωσης θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα, στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, αλλά ακόμη και αν βγάλει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον επιλέξει ο Πούτσε. Η απόφαση για τη συμμετοχή του ή όχι στο σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ θα παρθεί λίγο πριν από τη σέντρα.

Εξάλλου, μια κακή παράδοση θα επιχειρήσει αύριο να σπάσει η Ανόρθωση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί η ομάδα της Λάρνακας στα τελευταία επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που έγιναν στο ΓΣΖ μετρά ισάριθμες νίκες. Η τελευταία νίκη της Ανόρθωσης σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου του 2013 με γκολ του Εβάντρο Ρονκάτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ