aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι πρώτες εντυπώσεις από τον Αϊράμ Καμπρέρα

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Αϊράμ Καμπρέρα

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης για τον Αϊράμ Καμπρέρα, είχαμε στη φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια Αραδίππου, με την οπαδική ιστοσελίδα anorthosis24.net, να καταγράφει τις εντυπώσεις που άφησε ο Ισπανός φορ.

Αναλυτικά:

“Ο Ισπανός επιθετικός, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Αρχικά και όπως είναι λογικό έδειξε πως χρειάζεται δουλειά στη φυσική κατάσταση. Να χάσει μερικά περιτά κιλά, για να είναι πιο αέρινος και πιο γρήγορος.

Όταν πήρε μπάλα και ήταν μακριά από τα τετράγωνα, προσπάθησε γρήγορα να την σπάσει στα άκρα και κυρίως προς την αριστερή πλευρά του Ρέινα.Έχασε μάλιστα μια κλασσική ευκαιρία, όταν απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο το δυνατό σουτ που επιχείρησε από τα πλάγια σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Ισπανός πήρε τα πρώτα του λεπτά, κάτι που θα τον βοηθήσει μιας και συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις για να έρθει στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης. Σίγουρα δεν είμαστε ειδικοί, ωστόσο σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, με τη διακοπή που ακολουθεί να κρίνεται ευεργετική για να έρθει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ