aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗOι πιθανοί αντίπαλοι, η έδρα στους μονούς αγώνες και η παρουσία κόσμου

Oι πιθανοί αντίπαλοι, η έδρα στους μονούς αγώνες και η παρουσία κόσμου

Ο κύβος ερρίφθη. Μονοί αγώνες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με εξαίρεση τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ομόνοια αρχίζει από τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πιθανότατα ως ισχυρή και θα κάνει αρχή στο ευρωπαϊκό οδοιπορικό της στις 18 ή 19 Αυγούστου.

ΑΠΟΕΛ και Απόλλων θα παίξουν στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 27 Αυγούστου, ενώ η Ανόρθωση μπαίνει στη μάχη στον β’ προκριματικό γύρο και η ευρωπαϊκή της πρεμιέρα είναι ορισμένη για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Λόγος για πιθανούς αντίπαλους δεν μπορεί να γίνει προς το παρόν από την στιγμή που τα πλείστα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη. Η ΟΥΕΦΑ θέλει να ξέρει τις ομάδες που θα παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα αρχές Αυγούστου και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να ορίσει τη διαδικασία κλήρωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση/ΑΠΟΕΛ/Απόλλων: Παιχνίδια ζωής και θανάτου μέχρι τους ομίλους!

Όσον αφορά την έδρα διεξαγωγής των μονών αγώνων, όπως λέχθηκε στην ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ και σύμφωνα με όσα γράφει στην ανακοίνωσή της η ΚΟΠ θα προκύπτει μέσω κλήρωσης. Πάντως, σύμφωνα με όσα πληροφορείται το Goal.com.cy πιθανόν η ΟΥΕΦΑ να παρεμβαίνει και να ορίζει την έδρα ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση στην κάθε χώρα.

Διαβάστε επίσης: To ευρωπαϊκό ημερολόγιο των κυπριακών ομάδων για τη νέα σεζόν

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν παρουσία φιλάθλων ή όχι. Όπως λέχθηκε μετά το τέλος της συνεδρίας της εκτελεστικής επιτροπής οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τον Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με τρεις προκρίσεις μπαίνει ομίλους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ