aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗOι πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Oι πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Τους πιθανούς αντιπάλους τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα μάθουν το μεσημέρι (15:00) της Παρασκευής οι τρεις εκπρόσωποι της Κύπρου στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Βέβαια, για να έχει σημασία η αυριανή κλήρωση για Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα θα πρέπει να περάσουν τα εμπόδια που έχουν στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η «Κυρία» θα παίξει την Πέμπτη (24/9, 21:30) με τη Βασιλεία εκτός έδρας, ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την ίδια μέρα (21:00) την Ζρίνσκι Βοσνίας, ενώ ο Απόλλων θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την Τετάρτη (23/9, 19:00) την Λεχ Πόζναν.

Ο Απόλλων θα είναι στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τα πλέι οφ και οι πιθανοί αντίπαλοί του θα προκύψουν από 10 ζευγάρια (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ). ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση (λόγω Βασιλείας) θα είναι στους ισχυρούς και ο αντίπαλός τους θα προκύψει από τα πιο κάτω ζευγάρια:

Γρανάδα (Ισπανία) – Λοκομοτίβ Τιφλίδας (Γεωργία)

Μίλαν (Ιταλία) – Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)

Σεντ Γκάλεν (Ελβετία) – ΑΕΚ (Ελλάδα)*

Βίλεμ (Ολλανδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)

Λίντσερ (Αυστρία) – Ντουναΐσκα Στρέντα (Σλοβακία)

Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ) – Μάδεργουελ (Σκωτία)

Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) – Αλάνιασπορ (Τουρκία)

Ροστόφ (Ρωσία) – Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

Φεχέρβαρ (Ουγγαρία) – Ρεμς (Γαλλία)

Ριέκα (Κροατία) – Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία)

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – Τόρσχαβν (Νησιά Φαρόε)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) – Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)

Θυμίζουμε πως οι αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που θα βγει πρώτη από την κλήρωση.

*Το ζευγάρι Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ δεν θα είναι στα υποψήφια για την Ανόρθωση, αφού λόγω Βασιλείας δεν γίνεται να παίξουν ομάδες της ίδιας χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ