aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι πιο καλοντυμένοι του κυπριακού πρωταθλήματος (pics)

Οι πιο καλοντυμένοι του κυπριακού πρωταθλήματος (pics)

Καλή η μπάλα, καλό το θέαμα, καλές οι εκπλήξεις, καλά και τα προβλήματα που κυπριακού ποδοσφαίρου (ναι υπάρχουν!) αλλά να μιας και έχουμε διακοπή, να μην ξεφύγουμε λίγο; Οι παράγοντες του κυπριακού ποδοσφαίρου όπως επίσης και οι προπονητές, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου με τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις τους; Μόνο όμως με αυτά;

Λίγο στιλιστικό μάτι να έχεις, τότε διακρίνεις και τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις, τις οποίες θα δούμε πιο κάτω. Ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος πρόεδρος του κυπριακού ποδοσφαίρου; Ποιοι ακολουθούν; Πάμε να τους ρίξουμε μια ματιά. Εδώ και χρόνια, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ακολουθεί… τυφλά τις τάσεις της μόδας. Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, είτε συνοδεύει την αποστολή σε ταξίδι, είτε δίνει το παρών του στο γήπεδο, είτε σε προπόνηση, φροντίζει να ντύνεται πάντα στην τρίχα.

Ακολουθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης. Με σύζυγο την Ραμόνα (γνωστή σχεδιάστρια μόδας) δεν θα μπορούσε να μην επιλέγει ξεχωριστά κομμάτια. Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, με λεπτεπίλεπτα κοστούμια κάνει… αισθητή την παρουσία του. Ακολουθεί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Θέλετε να… ξεφύγουμε από τους ισχυρούς άντρες των ομάδων; Γίνεται! Οι διευθυντές ποδοσφαίρου των δύο «αιωνίων» σαφώς και ξεχωρίζουν. Ο λόγος για τους Ντομένικο Τέτι και Νεόφυτο Λάρκου, οι οποίοι ποτέ δεν παρουσιάστηκαν ατημέλητοι.

ΑΠΟΕΛ: Πρόδρομος Πετρίδης / Ντομένικο Τέτι

Ολυμπιακός: Χριστόφορος Τορναρίτης

Απόλλων: Νίκος Κίρζης

Ανόρθωση: Ευγένιος Χαμπουλλάς

Ομόνοια: Νεόφυτος Λάρκου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ