aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι μνήμες με τον Έλιο Πίντο είναι ακόμη νωπές…

Οι μνήμες με τον Έλιο Πίντο είναι ακόμη νωπές…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι μέρες περνούν και φως στο τούνελ αναφορικά με τις μετεγγραφικές εξελίξεις δεν προκύπτουν στην Ανόρθωση. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε κάποιες μετεγγραφές, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο όνομα το οποίο να έχει ξεχωρίσει και να έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω του στην «Κυρία».

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής φαίνεται ότι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή κάποια πολύ καλή ευκαιρία μιας και πιστεύει ότι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου είναι ορατό το ενδεχόμενο να βρει κάποιο… λαυράκι. Αυτό που πρέπει να προσέξει όμως ο Μπενίτο είναι να μην το καθυστερήσει τόσο πολύ που να θέσει σε κίνδυνο τυχόν μετεγγραφή.

Άλλωστε οι πληγές από το φιάσκο με τον Έλιο Πίντο τον Ιανουάριο είναι ακόμη νωπές και κανείς δεν θέλει με τίποτα να ζήσει κάτι παρόμοιο. Ο Μπενίτο λέγεται ότι είναι πιθανό να προχωρήσει ακόμη και σε τρεις κινήσεις ενίσχυσης. Η διοίκηση του έχει δώσει το «ok» να κάνει ότι πρέπει για να μπορέσει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και να φέρει παίκτες έστω και τώρα που θα βοηθήσουν ουσιαστικά.

Γίνεται προσπάθεια για απόκτηση ενός τερματοφύλακα κάτω των 21, με τον Αρίγιο να έχει προταθεί αλλά να μην αποτελεί προτεραιότητα μιας και γίνεται προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Στο στόχαστρο είναι και παίκτης που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και εδώ είναι που θα γίνει η προσπάθεια για το κάτι το πολύ καλό.

Βέβαια, ο Μπενίτο αξιολογεί περιπτώσεις αλλά ακόμη δεν έχει ξεχωρίσει ή καταλήξει κάπου. Τέλος, είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ακραίος επιθετικός, πιθανότατα κάτω των 21 ετών. Απομένει μια βδομάδα ακόμη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και στην Ανόρθωση ψάχνονται για ενίσχυση σε θέσεις που η ομάδα «πονάει». Κατά πόσο θα μπορέσει να φέρει τους κατάλληλους ο Μπενίτο είναι μια άλλη ιστορία.

Πάντως, ο Ισπανός δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει κίνηση αν δεν είναι 100% σίγουρος για την επιλογή του, γι’ αυτό δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο και δεδομένο. Ο κόσμος της ομάδας περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις μιας και είναι γνωστό ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις για τη δυναμικότητα της φετινής Ανόρθωσης σε σχέση με όσα έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας.

Η πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι κατατοπιστική σε μεγάλο βαθμό αναφορικά με το τι μπορεί να βγάλει η ομάδα στο γήπεδο και κατά πόσο θα παρουσιαστεί βελτιωμένη αλλά και έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ