aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι μισθοί στην Ανόρθωση

Οι μισθοί στην Ανόρθωση

Η δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ συνδέθηκε από πολλούς με το ενδεχόμενο καθυστερημένων οφειλών στην Ανόρθωση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM έβαλε τέλος στους ψιθύρους τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μέχρι το τελευταίο σεντ.

«Δεν υπάρχει λόγος να συνδέονται οι χθεσινές δηλώσεις του Τιμούρ με τους μισθούς των παικτών μας, ενώ ούτε ο Ρισβάνης έκανε αυτές τις δηλώσεις που γράφτηκαν σε παρασκηνιακή στήλη σε ιστοσελίδα της Ελλάδας. Είναι πληρωμένοι μέχρι το τελευταίο σεντ που τους οφείλουμε. Η διοίκηση προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Το ανέφερε και ο Ρισβάνης ότι δεν υπάρχει οικονομικό θέμα», ανέφερε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό πληρώθηκαν τον μισθό Φεβρουαρίου (με καθυστέρηση μερικών ημερών), ενώ με βάση τα συμβόλαια ο μισθός Μαρτίου θα πληρωθεί μέχρι τις 15 του τρέχοντος μηνός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ