aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι μετεγγραφές, ο Ράγιος και το πρωτάθλημα

Οι μετεγγραφές, ο Ράγιος και το πρωτάθλημα

Μίλησε για πολλά και διάφορα ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού (5-1).

Για τον αγώνα: «Προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι που ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο στην αρχή. Ήταν δύσκολο για τον Ράγιος και το Βίκτορ να παίξουν αλλά βρήκαν τρόπο και κίνητρο να παίξουν. Μας επηρεάζει αυτό και κάνει καλό για την ψυχολογία μας. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με μια ομάδα που αμύνεται και είναι καλά οργανωμένη. Όταν σκοράραμε όλα έγιναν πιο εύκολα. Κάναμε αυτό που έπρεπε και από σήμερα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό που έβγαλαν για την πόλη μας και τον κόσμο μας που ήρθε και μας υποστήριξε».

Για τις μετεγγραφές: «Ίσως να είναι και τέσσερις. Έχουμε ακόμα χρόνο. Θα ψάξουμε για τους παίκτες που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν ακόμα δυο μήνες και θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο από τους παίκτες που έχουμε. Αν μπορούμε να βρούμε 2-3 παίκτες που να μας κάνουμε καλύτερους θα προχωρήσουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για αυτό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά. Αν δούμε πως πλησιάζουμε στο τέλος και είμαστε κοντά, είμαστε μεγάλος σύλλογος και θα δούμε πως μπορούμε να το παλέψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ