aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι «ματιές» του Μπρούνο στην Κύπρο και τα €400.000

Οι «ματιές» του Μπρούνο στην Κύπρο και τα €400.000

Στο «σεργιάνι» για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας βγήκε ο Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές στον Ολυμπιακό Πειραιώς τη φετινή σεζόν και αφού δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μετεγγραφής του σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η περίπτωσή του προτάθηκε σε αρκετές μεγάλες ομάδες της Κύπρου, όμως οι πλείστες μόλις πληροφορήθηκαν τα οικονομικά δεδομένα ενδεχόμενης απόκτησης του Βραζιλιάνου εξτρέμ ούτε καν σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε επαφές μαζί του. Ούτε λίγο ούτε πολύ η πλευρά του 26χρονου εξτρέμ (στον Ολυμπιακό έπαιξε κατ’ ανάγκη ως δεξιός μπακ) ζήτησε απολαβές 400.000 ετησίως.

Το κατά πόσο υπάρχει κυπριακή ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Μπρούνο ή εάν ο ποδοσφαιριστής θα ρίξει τις απαιτήσεις του εφόσον δεν βρει καλύτερη προσφορά από ομάδα του εξωτερικού θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ