aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι λόγοι που ο Νινούα πήγε στην Ανόρθωση - Τι είπε ο μάνατζερ του παίκτη

Οι λόγοι που ο Νινούα πήγε στην Ανόρθωση – Τι είπε ο μάνατζερ του παίκτη

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Νίκα Νινούα, Λέβαν Γκαμπριχίτζε και αναφέρθηκε στην μετακίνηση του Γεωργιανού στην Ανόρθωση, αλλά και τους στόχους που έχει ο ποδοσφαιριστής.

Όσα δήλωσε ο Λέβαν Γκαμπριχίτζε:

«Ήταν σημαντική η παρουσία του Τιμούρ για να πάει στην Ανόρθωση ο Νινούα. Ο Κετσπάγια τον γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, ενώ ξέρει πώς να εξελίσσει νεαρούς παίκτες. Η Ανόρθωση ήταν από τους λίγους συλλόγους που δεν επέμενε στο buy out. Ο στόχος του Νινούα είναι ότι μέσα από την Ανόρθωση να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ και να αποτελέσει βασικός στέλεχος του Δικεφάλου για τα επόμενα χρόνια.

Ο Νίκα πηγαίνοντας σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Κύπρου που συμμετέχει κιόλας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό. Να σκοράρει, να πασάρει και να βοηθήσει στο μέγιστο ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ καλό κλίμα και επικοινωνία ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες. Τα βάλαμε κάτω, τα αναλύσαμε και καταλήξαμε ότι το καλύτερο για τον Νινούα ήταν να πάει στην Ανόρθωση ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ο ποδοσφαιριστής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ