aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι λεπτομέρειες από Σαλαμίνα και Ανόρθωση για τον επαναληπτικό κυπέλλου

Οι λεπτομέρειες από Σαλαμίνα και Ανόρθωση για τον επαναληπτικό κυπέλλου

Η διοίκηση της Ανόρθωσης και της Σαλαμίνας ενημερώνουν για την προπώληση των εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Αμμόχωστος».

Η επίσημη ενημέρωση από Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα (26/02, 17:00), θα ξεκινήσει το Σάββατο (22/02) στις 10:00, ΜΟΝΟ μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com, και ΜΟΝΟ για όσους είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Εφόσον απομείνουν εισιτήρια μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι (12:00), τότε θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και από τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας, τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω των σημειών προπώλησης. Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €10, στα €5 το μαθητικό και ένα ευρώ το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Νότια κερκίδα του Σταδίου. Οι εισόδοι θα ανοίξουν στις 15:30».

Η ενημέρωση από Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλου με την συμπολίτισσα Ανόρθωση την Τετάρτη 26/2 στις 17:00 στο N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή έχουν οριστεί ως εξής: Κανονικό: €10, Μαθητικό: €5, Παιδικό δωρεάν. Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα κυπέλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας όμως μπορείτε να προκρατησετε έγκαιρα τη θέση σας. Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτήρια σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας από Δευτέρα και Τρίτη από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 και Τετάρτη από τις 9:00-13:00 από τα γραφεία του σωματείου μας. Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε και ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου μας. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα. Φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στηρίζουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας με την παρουσία μας! Η συμμετοχή σου θα καθορίσει το αποτέλεσμα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ