aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι κυπριακές επιλογές και ο… όρος του Αριέλ Αρούς

Οι κυπριακές επιλογές και ο… όρος του Αριέλ Αρούς

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Ανόρθωση ο Αριέλ Αρούς «κοιτάζει» ξανά προς Κύπρο μεριά. O Iσραηλινός τερματοφύλακας αν και διατηρεί συμβόλαιο με την Χάποελ Μπερ Σεβά επιθυμεί να αποχωρήσει, καθώς έχασε τη θέση βασικού και έχει καταλάβει ότι μέλλον του είναι αλλού. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο 30χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου για διακοπή της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος έχει ήδη προταθεί σε κάποιες κυπριακές ομάδες.

Όπως γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας, μια από αυτές είναι η Ομόνοια, και μάλιστα το όνομά του απασχολεί την Ομάδα Προγραμματισμού των «πρασίνων», καθώς ο Τόμας Μεχίας δύσκολα θα «επιβιώσει» στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Αριέλ Αρούς ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν. Χθες, νέο δημοσίευμα από το Ισραήλ έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Άριελ Αρούς, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Μπόι Βάτερμαν, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Μάιο. Το όνομά του απασχόλησε και το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του Απόλλωνα.

Είναι αλήθεια ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας προτάθηκε στους «αιώνιους», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκτηθεί είτε από την Ομόνοια είτε από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με την Χάποελ Μπερ Σεβά, αφού πολύ δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες της Λευκωσίας θα πληρώσει για να τον αποκτήσει. Συν τοις άλλοις, ο Αρούς θα επιλέξει την ομάδα που θα του… υποσχεθεί θέση βασικού. Αυτός είναι ο όρος του Ισραηλινού τερματοφύλακα, γι’ αυτό άλλωστε θέλει να φύγει από την νυν ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ