aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι Ισπανοί δεν νιώθουν σιγουριά

Οι Ισπανοί δεν νιώθουν σιγουριά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι εξελίξεις στην Ανόρθωση δεν προκάλεσαν αβεβαιότητα μόνο στα διοικητικά αλλά και σε άλλους τομείς. Αν για παράδειγμα ο Χρήστος Πουλλαΐδης αποχωρήσει και αναλάβει μια άλλη διοίκηση τα ηνία, τότε είναι λογικό να θέλει να κάνει μια νέα αρχή, με νέα πρόσωπα.

Σε τέτοια περίπτωση, οι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα της εξόδου. Το γεγονός ότι η ομάδα σε δέκα μέρες θα αρχίσει προετοιμασία έχοντας πολλές ελλείψεις στο ρόστερ, είναι σίγουρα πολύ ανησυχητικό για τους κυανόλευκους.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν απομείνει ελάχιστοι παίκτες μετά το ξεσκαρτάρισμα από πλευράς Μπενίτο και με μόνο μία μετεγγραφή (Μίλαν Σάβιτς) μέχρι χθες.

Λέγεται ότι κάποιες επιλογές του Ισπανού τεχνικού διευθυντή που έχει εξετάσει και προτείνει για μετεγγραφές είναι απογοητευτικές από πλευράς ποιότητας αλλά και κόστους. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτες αμφιβόλου αξίας με ψηλό κασέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ