aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗOι φωνές στα γραφεία του ΚΟΑ ακουγόντουσαν μέχρι έξω!

Oι φωνές στα γραφεία του ΚΟΑ ακουγόντουσαν μέχρι έξω!

Όχι μόνο υπήρχε διχογνωμία ανάμεσα στα μέλη του Κυπριακού Οργανισμού στην κρίσιμη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου το πρωί της Δευτέρας (18/2) η οποία διήρκησε πέραν των τριών ωρών, αλλά σε κάποια στιγμή υπήρξε και ένταση.

Ο ΚΟΑ αποφάσισε με οριακή πλειοψηφία (5-3) να ακυρώσει εξ αρχής το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο και να ρίξει το μπαλάκι στον Αθλητικό Δικαστή. Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στον τρίτο όροφο του κτηρίου ακουγόντουσαν μέχρι κάτω. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy ήταν παρών και αρχικά δεν μεταφέραμε το γεγονός καθώς δεν ήμασταν βέβαιοι αν οι φωνές προέρχονταν από την αίθουσα της συνεδρίασης. Ψάχνοντας το ζήτημα επιβεβαιώσαμε του λόγου το αληθές.

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολλά τα αυτογκόλ, Ανδρέα μου»!

Μετά την απόφαση του ΚΟΑ ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης κάλεσε τους νομικούς των δύο ομάδων (Ανόρθωσης και Απόλλωνα) στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 15:30 και θα ανακοινώσει το τέλος του σίριαλ.

Διαβάστε επίσης: Live: Η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή στην υπόθεση Ουζόχο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ