aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι επεκτάσεις αυξάνονται στην Ανόρθωση!

Οι επεκτάσεις αυξάνονται στην Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είχαμε κάνει και στο παρελθόν αρκετές αναφορές για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει αρχίσει η Ανόρθωση στο καλαθοσφαιρικό της τμήμα. Έχουμε λοιπόν νεότερα για το τι γίνεται με αυτήν την προσπάθεια. Η Ανόρθωση θα παρατάξει ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα νεανίδων και εννοείται ότι δεν θα μείνει ως εκεί.

Είναι άλλωστε γνωστό (το είχαμε αποκαλύψει πριν από καιρό) ότι μέχρι το 2020, η Ανόρθωση θα είναι έτοιμη να λάβει μέρος και στο πρωτάθλημα Ανδρών, που φυσικά αποτελεί τη ναυαρχίδα των διοργανώσεων που τελούν υπό την ευθύνη της Καλαθοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας. Πέραν αυτών, οι πληροφορίες που εξασφαλίσαμε από το περιβάλλον της Ανόρθωσης, αναφέρουν ότι υπάρχει αρκετή ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνονται σε όλα τα κλιμάκια, με τα αναμενόμενα… εξαγόμενα αποτελέσματα να αξιολογούνται ως πολύ καλά! Βέβαια πάνω σε αυτό, η Ανόρθωση βοηθήθηκε σε σημαντικό βαθμό και από το Μάνο Μανουσέλη, τον εξ’ Ελλάδος έμπειρο τεχνικό, κατά την εδώ παρουσία του (πέρσι και φέτος) ως προσκεκλημένος της Ανόρθωσης.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι διεργασίες για την ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου στο οποίο θα στεγαστούν τρία κλειστά γήπεδα. Επί του παρόντος παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα (άρα και πότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν), αλλά το σίγουρο είναι ότι, όταν γίνει αυτό η Ανόρθωση θα έχει να κερδίσει πάρα πολλά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ