aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗOι… ανύπαρκτες κλήσεις του «εξαφανισμένου» Ράγιος

Oι… ανύπαρκτες κλήσεις του «εξαφανισμένου» Ράγιος

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του Ρούβεν Ράγιος στον Active (107,4 & 102,5) με τις οποίες ουσιαστικά ο Ισπανός μέσος έβαζε… τελεία στη θητεία του στην Ανόρθωση έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο έμπειρος μέσος «πυροβόλησε» ευθέως τον ανθρώπους του συλλόγου της Αμμοχώστου χαρακτηρίζοντας προσβλητική την πρόταση που του κατατέθηκε και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος αρνείτο να μπει σε διαδικασία συζήτησης με άλλες ομάδες που τον προσέγγιζαν διότι, όπως είπε, σέβεται την Ανόρθωση.

«Ο μάνατζερ μου λαμβάνει τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες και του είπα ότι αυτό το διάστημα δεν θέλω να ακούσω γι’ άλλες προτάσεις γιατί σέβομαι την Ανόρθωση. Πάντα την σεβόμουνα. Θέλω να μείνω στην Ανόρθωση, αλλά πρέπει να έχω τον σεβασμό της Ανόρθωσης. Εάν δεν τον έχω σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Εάν δεν προκύψει συμφωνία πρέπει να δω το μέλλον μου και της οικογένειάς μου», είχε πει ο Ράγιος και ακολούθως έκανε λόγο για προτάσεις από άλλες κυπριακές ομάδες μετά από σχετική ερώτηση. «Υπάρχουν, ναι. Αλλά όπως σας είπα και πριν σέβομαι την Ανόρθωση και θα περιμένω», κατέληξε.

Το ίδιο, δηλαδή για ενδιαφέρον αρκετών κυπριακών ομάδων και όχι μόνο, αλλά κι από ομάδες της Ελλάδας και του Ισραήλ είχε πει ο ατζέντης του Ράγιος, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο. Δύο μήνες μετά το μοναδικό νέο που προκύπτει σχετικά με τον 34χρονο επιτελικό μέσο είναι ότι βρίσκεται στην περιοχή Σαν Ισίδρο του Αλικάντε και συχνά κάνει ορειβασία. Όσο για τα περί προτάσεων από άλλες κυπριακές ομάδες Απόλλων και ΑΕΚ αρνήθηκαν και μάλιστα σε έντονο ύφος ότι τους απασχόλησε ο Ράγιος, ενώ ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΛ ούτε καν εξέτασαν την επιλογή του πρώτου σκόρερ της «Κυρίας» στη διακοπείσα σεζόν.

Ο Ράγιος δεν φαίνεται να βιάζεται και ιδιαίτερα για να βρει ομάδα, απολαμβάνει τις διακοπές του έχοντας ως σύμμαχο την μακρά σε διάρκεια μετεγγραφική περίοδο του Καλοκαιριού. Πάντως, για να παίξει ξανά μπάλα στην Κύπρο θα πρέπει να αποδεχθεί συμβόλαιο αρκετά χαμηλότερο απ’ αυτό που του πρότεινε η Ανόρθωση πριν ένα δίμηνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ