aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι άγνωστοι λόγοι πίσω από την παραίτηση

Οι άγνωστοι λόγοι πίσω από την παραίτηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ως γνωστόν, πρόσφατα παραιτήθηκε ο βοηθός του Αλμπέρτο Μπενίτο, Σοφοκλής Γεωργίου. Ο Γεωργίου είχε προσληφθεί από την Ανόρθωση, την περίοδο που είχε αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ο Μπενίτο.

Σκοπός της πρόσληψής του ήταν να βοηθήσει τον Μπενίτο να κατανοήσει πιο εύκολα την κυπριακή πραγματικότητα και να κάνει το κατάλληλο σκάουτινγκ για να εντοπίσει Κύπριους παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Από το ξεκίνημα της θητείας του Γεωργίου, αρκετοί δεν είδαν την πρόσληψή του με θετικό μάτι. Ένας από τους λόγους ήταν και το γεγονός ότι επρόκειτο για επιλογή της οικογένειας Πουλλαΐδη, η οποία λέγεται ότι τον επέλεξε για τους δικούς της λόγους.

Όπως και να έχει, ο Γεωργίου ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του Μπενίτο στην ομάδα. Πρότεινε διάφορους Κύπριους και από αυτούς αποκτήθηκαν οι Αριστοτέλους, Παπαδόπουλος και Μούζουρος, οι οποίοι για την ώρα δεν έχουν δείξει ότι είναι παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η «Κυρία».

Ο Γεωργίου παραιτήθηκε πριν από μερικές μέρες από τη θέση του, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι. Ίσως οι σχέσεις του με τον Μπενίτο να μην ήταν πλέον οι καλύτερες, ενώ δεν αποκλείεται να μην άντεξε την πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Δεν αποκλείεται σύντομα να προστεθεί νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Η ομάδα προγραμματισμού το ψάχνει και σύντομα θα παρθεί η απόφαση. Στόχος είναι να γίνει πρόσληψη μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να υπάρχει ο χρόνος να γίνει καλός προγραμματισμός, μακριά από τα μεγάλα λάθη που έγιναν στις τελευταίες μετεγγραφικές περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ