aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΩφέλιμη… αγγαρεία για την Ανόρθωση στην Πάφο και πρόκριση (vid)

Ωφέλιμη… αγγαρεία για την Ανόρθωση στην Πάφο και πρόκριση (vid)

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα η Ανόρθωση πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στον β΄ γύρο του κυπέλλου Coca-Cola επικρατώντας με το ευρύ 7-0 του Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης». H «Κυρία»… καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση πρόκριση με πρωταγωνιστές τους Κροάτες. Δύο γκολ πέτυχε ο Πράνιτς και ένα ο Σίλντενφελντ.

Ακολούθως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν καταιγιστική με τους Ντουρίς και Κατσαράβα να παίρνουν την σκυτάλη και να με δύο γκολ έκαστος ανέβασαν τον δίκτυ του σκορ στο 0-7. Πρώτα φετινά τέρματα για τον Γεωργιανό φορ.

Μετά και το παιχνίδι κυπέλλου, στο οποίο η Ανόρθωση κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «16» του κυπέλλου με το επιβλητικό 7-0 απέναντι στον Ακρίτα, το μυαλό όλων βρίσκεται αποκλειστικά στραμμένο στο ματς που ακολουθεί με τη Δόξα. Μία αναμέτρηση στην οποία η νίκη είναι μονόδρομος για την «Κυρία», καθώς έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο τις τρεις νίκες στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχει στη σειρά.

Η μία νίκη ήρθε με τον Ερμή και κόντρα στη Δόξα πρέπει να δώσει και συνέχεια. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα έδειξε και φέτος ότι είναι ικανή να κάνει τη ζημιά και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από πλευράς Ανόρθωσης για να έρθει η νίκη και είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να αυξήσει τα καλά της διαστήματα στο ματς. Κόντρα στον Ερμή στο δεύτερο μέρος ήταν κακή και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θέλει να διορθώσει για να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο Πράνιτς είναι έτοιμος και έδειξε με τα δύο γκολ που σημείωσε ότι ξεπέρασε μια και καλή τον τραυματισμό του, ενώ και ο Κάτσαρ είναι πιο έτοιμος, αφού πήρε λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα κόντρα στη Δόξα θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό του κυπέλλου, όμως ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Αμμοχώστου μιας και το έχει ανάγκη.

Οι συνεχόμενες επιτυχίες είναι κάτι που θα δώσουν άλλον αέρα στην «Κυρία» και αν καταφέρει να συνδυάσει αγωνιστική βελτίωση και νίκες θα είναι ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ακρίτας Χλώρακας (Άγγελος Ευθυμίου): Α. Βασιλείου, Ρ. Μιχαήλ (46’ Παχταλιάς), Δ. Φιλίππου, Φυλακτού, Δ. Βασιλείου, Λουκαΐδης, Οκόγιε (58 Χ. Μακρής), Μουτίνιο (46’ Μακρής), Πεκρής, Αχ. Μιχαήλ, Π. Φιλίππου.

Ανόρθωση (Γιούρκεν Στρέπελ): Βάργκιτς, Στρούνα, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς (66′ Κάτσαρ), Βίκτορ, Πράνιτς (52′ Οικονομίδης), Κοφί (78’ Iωάννου), Κυριάκου, Ντουρίς, Κατσαράβα.

Σκόρερ: 14′, 28′ Πράνιτς, 25′ Σίλντενφελντ, 77′, 88′ Ντουρίς, 84′, 89′ Κατσαράβα.

Κίτρινες: Μιχαήλ, Φυλακτού.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

Β’ βοηθός: Σπύρος Παπακώστας.

Τέταρτος: Ροβέρτος Κώστα.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Λοΐζου.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ