aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟδηγίες προς τους Ανορθωσιάτες που βρίσκονται στη Γάνδη

Οδηγίες προς τους Ανορθωσιάτες που βρίσκονται στη Γάνδη

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στη Γάνδη για λεπτομέρειες και χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αποψινού αγώνα, εξέδωσε η Ανόρθωση.

Η ενημέρωση της Ανόρθωσης:

Ενόψει του αγώνα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με τη Γάνδη στο «KAA Gent Stadium» (30/9, 18:45 τοπική), ενημερώνουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα για τα ακόλουθα:

-Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00 τοπική. Οι φίλαθλοι προτρέπονται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο προς αποφυγή ταλαιπωρίας. Θα υπάρχει και ταμείο προς εξυπηρέτηση των οπαδών μας.

-Η διαδικασία εισόδου στο στάδιο είναι η ακόλουθη: 1. Επίδειξη safe pass στον περίβολο του σταδίου πριν τις εισόδους. 2. Σωματικός έλεγχος. 3. Επίδειξη εισιτηρίου. Οι διαθέσιμες είσοδοι για τους οπαδούς μας είναι στους τομείς 421 και 422. Οι φίλαθλοι καλούνται να έχουν μαζί τους και ταυτότητα καθώς μπορεί να τους ζητηθεί για σκοπούς ταυτοποίησης με το safe pass. Στα εισιτήρια πρέπει να αναγράφεται, χειρογράφως, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης.

-Όσοι οπαδοί μας θα βρίσκονται στην πλατεία Korenmarkt ενημερώνουμε πως τα λεωφορεία της γραμμής «8» και «19» έχουν δρομολόγιο που περνά έξω ακριβώς από το στάδιο και είναι στη διάθεσή τους για να τα χρησιμοποιήσουν. Ο χρόνος από την πλατεία στο στάδιο υπολογίζεται στα 30 λεπτά.

Υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό που θα έρθει στον αγώνα ότι η ομάδα μας είναι υπότροπη για θέματα παραβατικής συμπεριφοράς και παρακαλούμε όπως με την όλη συμπεριφορά τους να στηρίξουν την ομάδα μας αποφεύγοντας ενέργειες που θα τη θέσουν σε κίνδυνο βαριάς τιμωρίας από την UEFA. Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτοβολίδων και τα πανό πολιτικού και υβριστικού περιεχομένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ