aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ ξεχωριστός ρόλος του Κόπριβετς

Ο ξεχωριστός ρόλος του Κόπριβετς

“Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις από το ρόστερ, ηγετικό ρόλο για τα καλά αναλαμβάνει πλέον ο Γιάν Κόπριβετς”, όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, anorthosis24.net, και προσθέτει:

“Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, μπαίνοντας στον δεύτερο χρόνο παρουσίας του στα κυπριακά γήπεδα, είναι πιο μπασμένος στην κυπριακή πραγματικότητα και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, από τον 28χρονο κήπερ αναμένεται να είναι ο κέρβερος, όπως τον μάθαμε, ειδικά στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς αλλά παράλληλα να καθοδηγεί τους Λείβα – Σάβιτς (ή οποιουσδήποτε άλλους αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο) αφού με τις αποχωρήσεις Χόλγκερσον και Λαΐφη, το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα είναι καινούργιο.

Αυτό συνεπάγεται με την ανάγκη ο Γιαν να λειτουργεί και σαν μαέστρος πίσω από τους 2, μέχρι να αποκτήσουν την κατάλληλη ομοιογένεια μαθαίνοντας ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Πέραν, λοιπόν, από το ταλέντο του, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας επιβάλλεται να δείξει στο έπακρο και τις ηγετικές του ικανότητες. Ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ