aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Βίκτορ είναι ικανός να τσακωθεί με τον εαυτό του, στον Ράγιος θα κώλωνε;

Ο Βίκτορ είναι ικανός να τσακωθεί με τον εαυτό του, στον Ράγιος θα κώλωνε;

Καβγάς ανάμεσα σε συμπαίκτες! Είναι αλήθεια ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες… Η ποδοσφαιρική ιστορία έχει καταγράψει πάμπολλους τσακωμούς ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της ίδιας ομάδας. Απλά είχαμε καιρό να δούμε ένα τέτοιο περιστατικό μπροστά στα μάτια μας. Ας είναι καλά ο Ζοάο Βίκτορ και ο Ρούμπεν Ράγιος που μας θύμισαν ότι συμβαίνουν κι αυτά. Είναι γνωστό ότι ο Ζοάο Βίκτορ είναι ικανός να τσακωθεί ακόμη και με τον εαυτό του, στον Ράγιος θα κώλωνε;

Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος, τρελαμένος  προφανώς από την εξέλιξη του ματς και ταυτόχρονα αρχηγός, δεν μπορούσε να «χωνέψει» ότι ο Ράγιος δεν επιδείκνυε ιδιαίτερο ζήλο στο τρέξιμο και στο μαρκάρισμα. Μία, δύο, στην τρίτη θόλωσε και κινήθηκε απειλητικά προς τον Ισπανό! Πάλι καλά που ήταν κοντά ο Γκάμπριελ και τους χώρισε διότι δεν αποκλείεται να έπεφταν και μπουνιές.

Κάτι τέτοια είναι βούτυρο στο ψωμί του Ανδρέα Παντελή. Το έγκυρο ρεπορτάζ, λέει, ότι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης παρενέβη άμεσα και το θέμα θεωρείται λήξαν. Συναντήθηκε με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν εξηγήσεις, δήλωσαν μεταμέλεια και απολογήθηκαν. Μάλλον θα υποσχέθηκαν ότι δεν θα το ξανακάνουν…

Η προϊστορία, λέει, ότι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε καβγά με συμπαίκτη τους σπάνια το ξανακάνουν. Με εξαίρεση τον Μπαλοτέλι, ο οποίος μια φορά στη Μάντσεστερ Σίτι «πλακώθηκε» με τον Κολάροφ επειδή δεν τον άφησε να κτυπήσει ένα φάουλ! Στη συνέχεια βέβαια, τόσο ο Μπαλοτέλι όσο και ο Κολάροφ, σκόραραν η Σίτι νίκησε με 3-1 κι όλα καλά.

Ένας άλλος «δικός» μας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όταν ήταν στη Βέρντερ Βρέμης, στην προπόνηση «ξάπλωσε» τον Μάρκο Αρναούτοβιτς. Ο Αυστριακός όχι μόνο δεν δέχθηκε την απολογία του Σωκράτη, αλλά είπε και κάποια γαλλικά. Ο Έλληνας διεθνής για να αποκαταστήσει την τάξη τον έπιασε από το λαιμό και χρειάστηκαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν. Ακόμη και στην Μπάγερν Μονάχου, ήρθαν στα χέρια ο Ρομπέν με τον Λαμ.

Ένας άλλος «δικός» μας, έχει απίστευτη ιστορία. Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ Γιον Άρνε Ρίισε, όταν έπαιζε στη Λίβερπουλ πέρασε δύσκολές ώρες. Μία βραδιά καραόκε μετατράπηκε σε φιάσκο, αφού ο συμπαίκτης του Κρεγκ Μπέλαμι τον κυνηγούσε με άγριες διαθέσεις με ένα μπαστούνι του γκολφ! Μετά από δύο ημέρες ο Ράφα Μπενίτεθ τους ξεκίνησε βασικούς στο «Καμπ Νόου» με αντίπαλο την Μπαρσελόνα και σκόραραν και οι δύο. Ο Κρεγκ Μπέλαμι, με απίστευτο χιούμορ πανηγύρισε το δικό του γκολ αναπαριστώντας παίκτη του γκολφ όταν χτυπά το μπαλάκι με το μπαστούνι.

Μία από τις διασημότερες κόντρες στο αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν αυτή ανάμεσα στον Τζον Τέρι και τον Μπριτζ. Συμπαίκτες στην Τσέλσι, αποκαλύφθηκε ότι ο… κακός Τέρι διατηρούσε σχέση με την πρώην ερωμένη του Μπριτζ.

Παλαιότερα στη Λίβερπουλ μπουνιές έπαιξαν ο Στιβ ΜακΜάναμαν με τον Μπρους Γκρόμπελααρ, ενώ στη Λέστερ οι Σταν Κόλιμορ και Τρέβορ Μπέντζαμιν έπαιξαν άγριο ξύλο με αποτέλεσμα ο Κόλιμορ να δει την πόρτα της εξόδου από τις «αλεπούδες». Τι κάνει ο διαιτητής σε τέτοιες περιπτώσεις; Ό,τι έκανε και στον αγώνα Νιούκασλ – Άστον Βίλα (0-3) το 2005 όταν οι συμπαίκτες στη γηπεδούχο ομάδα, Κίρο Ντάιερ και Λι Μπόγιερ το έριξαν στην πυγμαχία και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ