aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Βάις έδειξε τον Κετσπάγια για τον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας!

Ο Βάις έδειξε τον Κετσπάγια για τον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας!

Αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Εθνική Γεωργίας μετρά ο Βλάντιμιρ Βάις. Ο Σλοβάκος προπονητής μετά την ήττα από τα Σκόπια που στέρησε την πρόκριση στα τελικά του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής ομάδας ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει μετά τους αγώνες με Αρμενία (15/11) και Εσθονία (18/11).

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρμένιους για τον 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών επανέλαβε την απόφαση του, ενώ ανέφερε ότι ο ιδανικότερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια!

«Φυσικά, ήταν μια δύσκολη νύχτα για όλους μετά τον αγώνα με τα Σκόπια τόσο για τους παίκτες όσο και για μένα. Όλα κρίθηκαν μετά από ένα λάθος που έγινε στην άμυνα. Ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία σε όλη τον αγώνα και την αξιοποίησε. Δυστυχώς, είχαμε περισσότερες πιθανότητες πριν τον αγώνα και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε», ανέφερε αρχικά ο Βλάντιμιρ Βάις και ακολούθως αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με την Αρμενία.

«Ο αυριανός αγώνας με την Αρμενία είναι σημαντικός για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στη δεύτερη κατηγορία. Αύριο, θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους παίκτες που δεν μπορούσαν να παίξουν εναντίον των Σκοπίων».

Ο Σλοβάκος τεχνικός επανέλαβε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Γεωργίας μετά το τέλος των αγώνων για το Πρωτάθλημα Εθνών και υπέδειξε τον Τιμούρ Κετσπάγια ως τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του!

«Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γεωργίας μετά από εμένα. Νομίζω ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια μαζί με τους συνεργάτες μου δεν θα ήταν κακός συνδυασμός. Όσο για τους νέους παίκτες της ομάδας, έχουν λαμπρό μέλλον. Θα θυμάμαι πάντα τα πέντε χρόνια που πέρασα εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ