aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Τζίμης τη θέλει Ευρωπαία! (videos/pics)

Ο Τζίμης τη θέλει Ευρωπαία! (videos/pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Το πρώτο της τρίποντο στα πλέι οφ πέτυχε η Ομόνοια απόψε κόντρα στην Ανόρθωση. Οι πράσινοι με γκολ των Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή πέτυχαν μια σημαντική νίκη στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για έξοδο στην Ευρώπη. Από την πλευρά των κυανόλευκων, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά.

Κορυφαίος του αγώνα ο Τζίμης, ο οποίος σέρβιρε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο για να χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς που αναπτέρωσαν τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Ορεξάτη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ομόνοια στο πρώτο 45λεπτο με τον Χριστοφή να καταγράφει την πρώτη κλασσική ευκαιρία των πρασίνων στο 7ο λεπτό όταν αστόχησε από το ύψος της περιοχής. Οι κυανόλευκοι δεν πατούσαν καλά και έτσι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Παναγή. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο… συνήθης ύποπτος (35’), Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος με τακουνάκι νίκησε τον Κόπριβετς και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη κατοχή της μπάλας και στο 70ο λεπτό έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Καμπρέρα ο οποίος έσκαψε την μπάλα, αλλά ο Βύντρα έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα του Παναγή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χριστοφή διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, αφού έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και σκόραρε με δυνατό πλασέ.

Ομόνοια (Άκης Ιωακείμ): Παναγή, Δημητρίου, Βύντρα, Καρλίτος, Σοϊλέδης, Μαργκάσα, Μπρέβελτ (67′ Τουρέ), Κλέιτον, Χριστοφή (79′ Φιλιώτης), Αζίζ (72′ Ρουσιάς), Ντάρμπισαϊρ.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Μίτροβιτς (72′ Καλό), Κολούνγκα (37′ Καλδερόν), Ολιβέιρα (62′ Ράγιος), Καμπρέρα, Άλβες.

Σκόρερ: 35′ Ντάρμπισαϊρ, 74′ Χριστοφή

Κίτρινες: Μπρέβελτ, Φιλιώτης, Μαργκάσα / Κολούγκα, Σιβού, Καλό

Αποβολές:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος

4ος: Χριστοφή Τιμόθεος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ