aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Τιμούρ θα μάζευε τα ασυμμάζευτα

Ο Τιμούρ θα μάζευε τα ασυμμάζευτα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Λογικά, η αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης που πήγε (άδικα τελικά) στην Αθήνα προκειμένου να πείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια να αναλάβει την «Κυρία», λίγο-πολύ περίμενε την απάντηση που θα έπαιρνε από τον Γεωργιανό τεχνικό.

Θα μπορούσα μάλιστα να πω, ότι οι παράγοντες της ομάδας της Αμμοχώστου δεν έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν ή θέλουν τον Τιμούρ στην ομάδα τους. Και γι’ αυτό οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι τα άτομα που πήγαν στην Αθήνα για τις συζητήσεις. Αλλιώς έπρεπε να δείξουν τις προθέσεις και τις διαθέσεις τους στον Κετσπάγια, με πιο «βαριά χαρτιά» και πιο πειστικές αποδείξεις, κύριε Χρίστο Πουλλαΐδη…

Δεν αντιλέγω πως ενδεχομένως οποιαδήποτε προσπάθεια να έπεφτε και πάλι στο κενό σύμφωνα και με την ανακοίνωση της «Κυρίας», αφού ο Τιμούρ είναι τοις πάσι γνωστό πως δύσκολα θα αναλάβει ομάδα μεσούσης της περιόδου και πολύ περισσότερο ομάδα που δεν είναι «δική» του. Άλλωστε ο Γεωργιανός έβγαινε μέσα από μιαν ακόμα περιπέτεια, που δεν είχε γι’ αυτόν αίσιο τέλος και στην οποία, άλλο τόσο αλήθεια είναι πως ακούσαμε πολλά παραμύθια και ανέκδοτα.

Όπως και να έχει το πράγμα, αν δηλαδή καλά έκανε ο Μελισσανίδης και του έδειξε την πόρτα εξόδου ή όχι, αυτό το γνωρίζουν πολύ καλύτερα όσοι είναι κοντά στην ΑΕΚ, το ρεπορτάζ και την ομάδα γενικότερα.

Ο Τιμούρ δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τώρα που κοντεύει τα πενήντα («γεμάτα» 48 για την ακρίβεια), οπόταν κι αυτό το γνώριζαν πολύ καλά στην Ανόρθωση και ασφαλώς θα μπορούσαν να φανούν περισσότερο διαλλακτικοί και διπλωμάτες, στην προσέγγιση του Τιμούρ. Ό,τι έγινε-έγινε και πλέον η «Κυρία» βρίσκεται και πάλι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Πούτσε.

Το ποιος θα είναι αυτός και (κυρίως) πόσα θα μπορέσει (αν μπορέσει) να αλλάξει, είναι ένα θέμα. Ένα ερώτημα. Η χρονιά –άλλη μια χρονιά δηλαδή– είναι ουσιαστικά χαμένη για τον προσφυγικό όμιλο και το μόνο που θα κυνηγήσει είναι να μπει (άκουσον-άκουσον) στην εξάδα και να προσπαθήσει για το καλύτερο στα πλέι οφ, μπας και κλέψει κανένα εισιτήριο για την Ευρώπη.

Είναι και το κύπελλο, θα μου πείτε. Ασφαλώς, αλλά τίθεται και πάλι το ίδιο ερώτημα. Τι και πόσα μπορεί να καταφέρει ο νέος προπονητής. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσα θα μπορούσε να καταφέρει ο Κετσπάγια, αλλά θέλω να πιστεύω πως, αν μη τι άλλο, θα συμμάζευε τα ασυμμάζευτα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ