aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Τιμούρ μίλησε για το επεισόδιο με τον Οκριασβίλι

Ο Τιμούρ μίλησε για το επεισόδιο με τον Οκριασβίλι

Κληθείς να σχολιάσει το προ μηνών περιστατικό με τον Τορνίκε Οκριασβίλι, σε ερώτηση του συμπατριώτη του δημοσιογράφου Σάμπα Σαμπανίτζε, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν… μάσησε τα λόγια του.

Τόνισε πως αν θέλει να υποδείξει κάτι ως προπονητής θα το κάνει, χωρίς να ψιθυρίζει. Όπως είπε το ότι συνέβη, έμεινε στο γήπεδο, και ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ τους πρόβλημα εκτός αυτού.

Σχολίασε παράλληλα και το… εκρηκτικό ταμπεραμέντο των δύο του, αφού χαρακτηριστικά είπε πως ούτε ο Τορνίκε αλλά ούτε αυτός είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι.

Θυμηθείτε το περιστατικό: Καβγάς Οκριασβίλι – Κετσπάγια, ασυγκράτητος ο Τιμούρ

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Για τον Οκριασβίλι: «Είχα μια πολύ σημαντική συζήτηση με τον Τορνίκε πριν δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος που σε αυτά τα δύο χρόνια έπαιξε καλύτερα απ’ όσο ποτέ άλλοτε. Σκόραρε πολλά γκολ και βοήθησε αρκετά την ομάδα. Αν θέλει να φύγει είναι γιατί θέλει να παίξει σε καλύτερο επίπεδο και να έχει ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο. Εμείς ήδη του είπαμε ότι τον θέλουμε να μείνει, τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν».

Για το περιστατικό που είχαν: «Ποτέ δεν είχαμε αντιπαράθεση. Πολλά συμβαίνουν εντός του γηπέδου, το πρόβλημα είναι όταν μεταφέρονται εκτός αυτού. Η συζήτηση μας ποτέ δεν μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου. Είμαι ο προπονητής, αν πρέπει να υποδείξω κάτι θα το πω, δεν μπορώ να ψιθυρίζω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Τορνίκε εκτός γηπέδου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ούτε ο αυτός είναι ο πιο εύκολο άνθρωπος αλλά ούτε και εγώ, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ