aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Τιμούρ για το μέλλον του

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στη Γεωργία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός παραχώρησε προ διημέρου συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τι προτίθεται να κάνει στο μέλλον όσον αφορά την προπονητική του καριέρα.

«Μια παύση πάντοτε χρειάζεται, αλλά εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει. Ξεκίνησα τη σεζόν, αλλά μετά από μερικούς μήνες έπρεπε να φύγω (σ.σ.: εννοεί από την ΑΕΚ Αθηνών).  Δεν θέλω να μιλήσω για τους λόγους που έφυγα, αλλά ούτε κι αν είχα προτάσεις. Αν έρθει μία πρόταση και δεν είναι συγκεκριμένη κι ενδιαφέρουσα, τότε θα περιμένω να δω τι πράξω στο τέλος της σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τιμούρ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Για να πω την αλήθεια παίζει ρόλο το μέγεθος μίας ομάδας ως προς την τελική μου απόφαση, ενώ πάντοτε αποτελεί επιλογή ο πάγκος κάποιας Εθνικής, πόσο μάλλον της Γεωργίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ