aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Στρέπελ θα ακολουθήσει την πεπατημένη

Ο Στρέπελ θα ακολουθήσει την πεπατημένη

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Με δεδομένο τον βαθμό δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Στρέπελ προετοίμασε την ομάδα του με τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών. Με μόνιμους απόντες τους Ιγκιεμπόρ, Σισέ και Λαβόρδε, αλλά και τον Εγγλέζου που έμεινε εκτός αποστολής, όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη των τελευταίων αγώνων.

Ως θετική εξέλιξη για τον Ολλανδό τεχνικό, καταγράφεται η επιστροφή του Ντουρίς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Δόξα λόγω καρτών. Ο Σλοβάκος δεν έλειψε από κανένα άλλο ματς, οπότε θεωρείται σίγουρο ότι θα επανέλθει στην ενδεκάδα και μαζί με τον Κατσαράβα θα ηγηθούν της επιθετικής γραμμής. Απ’ εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Κοφί –εφόσον διαπρέπει– θα διατηρηθεί στη μεσαία γραμμή και μοναδικό ζητούμενο είναι ποιος θα καθίσει στον πάγκο.

Πιθανότατα ο κλήρος θα πέσει στον Μικελτάντζε, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έχασε τα… άχαστα. Ως εκ τούτου, κάτω από τα γκολπόστ θα διατηρηθεί ο Δημητρίου και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο και Πράνιτς. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελούν οι Βίκτορ, Κοφί και Ράγιος, ενώ ο Μπεσάτ θα διατηρήσει τη θέση του στην επίθεση, μαζί με τους Ντουρίς και Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ