aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Σίλντενφελντ, ο Κετσπάγια και η Ομόνοια

Ο Σίλντενφελντ, ο Κετσπάγια και η Ομόνοια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Εντολή στη διοίκηση της Ανόρθωσης να φωνάξει ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού τους οποίους θα ήθελε να παραμείνουν στο ρόστερ της νέας περιόδου έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του ACTIVE ο Γεωργιανός επιθυμεί την ανανέωση συμβολαίων των Στρούνα και Κοφί και η διοίκηση της «Κυρίας» θα αρχίσει επαφές μαζί τους, ώστε να παραμείνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια για ανανέωση συμβολαίου και του Γκόρτον Σίλντενφελντ. Ο Γεωργιανός τεχνικός που συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της «Κυρίας» και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 34χρονο στόπερ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι τρεις παίκτες που φωνάζει για ανανέωση ο Κετσπάγια

Ο Σίλντενφελντ είναι στη μετεγγραφική λίστα της Ομόνοιας με τους πράσινους να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και όπως ήταν τα δεδομένα στην ομάδα της Αμμοχώστου το τελευταίο διάστημα ήταν λογικό να ανησυχεί για το μέλλον του.

Ο Κροάτης στόπερ διαβεβαίωσε πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με καμία ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ότι επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: Η ανακάλυψη του Τιμούρι και τι λέει ο «θρύλος» για τον Κίκη

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα καταθέσει την πρόταση της στον Σίλντενφελντ, για τον οποίο στην Ανόρθωση εκφράζονται μόνο θετικά λόγια τόσο για τον επαγγελματισμό του όσο και για την προσφορά του και το… μπαλάκι θα είναι στα πόδια του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ