aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο «Σίφο» για τη μάχη του τίτλου

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός από τους οπαδούς του να τον υποστηρίξουν σε κάθε παιχνίδι στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνάει ο σύλλογος. Ο Κροάτης πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα» και ρωτήθηκε και για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Σίλντενφελντ ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας αυτή τη στιγμή, ενώ υποστήριξε πως οι δύο ομορφότερες στιγμές του με το τριφύλλι στο στήθος ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014 και το 0-3 επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη.

«Οι παίκτες δεν έχουν οικονομική στήριξη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι που θέλουν υποστήριξη από τον κόσμο. Το Κύπελλο και η νίκη με 0-3 στο Καραϊσκάκη ήταν οι καλύτερες στιγμές στον Παναθηναϊκό», σχολίασε ο Σίλντενφελντ.

Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη μάχη του φετινού τίτλου, ο νυν αμυντικός της Ανόρθωσης πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ διαθέτει μια καλή ομάδα φέτος, αλλά δίνω προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λόγω της έδρας και της ποιότητας που έχει. Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα κατακτήσει το φετινό τίτλο γιατί υπάρχουν ντέρμπι και ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ