aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ο Σιεχού ήρθε και κλώτσησε αντίπαλο. Καθαρή αποβολή…»

«Ο Σιεχού ήρθε και κλώτσησε αντίπαλο. Καθαρή αποβολή…»

O Περικλής Παπαπαναγή (βοηθός του Σωφρόνη Αυγουστή) μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ανόρθωση (1-1), μίλησε στην δημοσιογραφική διάσκεψη και φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο ισοφαρίστηκε η ομάδα του.

«Καλή πορεία στην Ανόρθωση. Ξέραμε ότι θα έρθουμε σε μια δύσκολη έδρα με φανατικό κοινό. Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο μετά την κόκκινη. Από μια στημένη φάση δεχτήκαμε την ισοφάριση κι αυτό μας σόκαρε. Στο τέλος προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο όμως το 1-1 έμεινε στο τέλος. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Τώρα θα πάμε στο παιχνίδι της Ευρώπης για να πάρουμε ότι μπορούμε. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στο μεγάλο πρόγραμμα το Οκτωβρίου», είπε.

Για την αποβολή του Σιεχού: «Ο παίκτης ήρθε και κλώτσησε αντίπαλο. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, όλοι κάνουμε λάθη. Είτε κλωτσάς εντός γηπέδου, είτε εντός, είναι το ίδιο πράγμα και είναι απευθείας αποβολή. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, όλοι κάνουμε λάθη. Στην Ελλάδα και την Κύπρο οι φίλαθλοι δεν κάνουνε λάθη. Αυτές οι διακοπές χαλάνε τον ρυθμό, να πηγαίνουμε δηλαδή να βλέπουμε ξανά τις φάσεις κτλ. Νομίζω δεν θα περάσει από την UEFA το VAR γιατί τους αρέσει το παιχνίδι να παίζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ