aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟ Ράμσεϊ «σκότωσε» την Ουγγαρία των Λανγκ και Σάλαϊ, αλλαγή ο Ντούρις με Σλοβακία

Ο Ράμσεϊ «σκότωσε» την Ουγγαρία των Λανγκ και Σάλαϊ, αλλαγή ο Ντούρις με Σλοβακία

Το τελευταίο εισιτήριο του Euro 2020 σφράγισε η Ουαλία! Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άαρον Ράμσεϊ, η ομάδα του Ράιαν Γκιγκς καθάρισε 2-0 την Ουγγαρία στον «τελικό» του 5ου ομίλου και εξασφάλισε την πρόκριση.

Τρομοκρατώντας την άμυνα των Μαγυάρων με τον ίδιο τρόπο που τρομοκρατεί τους… σελέμπριτι όταν σκοράρει, ο άσος της Γιουβέντους μετέτρεψε σε προσωπική του υπόθεση τη μεγάλη νίκη. Πρώτα λοιπόν αξιοποίησε υπέροχη σέντρα του Μπέιλ στο 15’ και έδωσε προβάδισμα στην Ουαλία. Και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) βρέθηκε ακριβώς εκεί που έπρεπε μετά από αναταραχή σε στημένη φάση για να κλειδώσει το μεγάλο τρίποντο.

Αυτό με το οποίο οι Ουαλοί προσπέρασαν την αντίπαλο στη βαθμολογία και καπαρώνοντας τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Ο αμυντικός της Ομόνοιας Άνταμ Λανγκ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ ο στόπερ του Απόλλωνα Αττίλα Σάλαϊ έμεινε στον πάγκο των ηττημένων.

Άνευ ουσίας την επικράτηση της Σλοβακίας επί του Αζερμπαϊτζάν. Διότι η ομάδα του Πάβελ Χάπαλ επικράτησε μεν 2-0 (χάρη σε τέρματα των Μπόζενικ και Χάμσικ) ωστόσο δεν της… έκατσε η ισοπαλία που περίμενε στο άλλο ματς του ομίλου και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro στα πλέι-οφ του Μαρτίου. Με τους σλοβάκους αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 71ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ