aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Ράγιος της «Κυρίας» και ο… Άγιος της Νέας Σαλαμίνας

Ο Ράγιος της «Κυρίας» και ο… Άγιος της Νέας Σαλαμίνας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Αυτή την Ανόρθωση, με τις ελλείψεις της και την αναμονή για περαιτέρω προσθήκες, δεν την λες και άσχημη. Η «Κυρία» ήταν καλύτερη στο χθεσινό βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της, πληρώνοντας την επιθετική αδυναμία της.

Πολλοί, ίσως και οι πλείστοι να μην περίμεναν τόσο καλή απόδοση από τους κυανόλευκους, παρά τις εξόφθαλμες τρύπες στο κέντρο της άμυνας, στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην αδυναμία στην κορυφή και στο δεξιό «φτερό».

Η «Κυρία» δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις όμως δεν σκόραρε επειδή υστέρησε στην τελική πάσα και προσπάθεια, παρά τις προσπάθειες των Ράγιος (κυρίως) και Καρλίτος, οι οποίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βεσελόφσκι που ήταν ο κορυφαίος για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση στα τελευταία στάδια του ματς, αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και δεν αξιοποίησαν την υπεροχή τους.

Παίκτης ψηλής ποιότητας ο Ράγιος, κάτι που φάνηκε στις ενέργειές του. Ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ανόρθωσης, δημιούργησε παιχνίδι, σέρβιρε στους συμπαίκτες του, πρωταγωνίστησε σε φάσεις, έκανε αρκετά σουτ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Βεσελόφσκι και να σκοράρει. Το πιο εντυπωσιακό στιγμιότυπο στο βαρωσιώτικο ντέρμπι καταγράφηκε στο 69’, όταν ο Ράγιος έκανε ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε πορεία εντός εστίας αλλά ο Βεσελόφσκι απογειώθηκε και έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Παράλληλα, πηγάζει εύκολα και το συμπέρασμα πως οι κυανόλευκοι φάνηκαν τυχεροί σε κάποιες φάσεις της Σαλαμίνας, ειδικά στο δοκάρι του Μάατσι στα αρχικά στάδια της αναμέτρησης.

Καταληκτικά να αναφέρουμε πως δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Βασίλης Δημητρίου που να επηρεάσει την έκβαση του αγώνα, ούτε και οι βοηθοί του. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος. Κράτησε τον πειθαρχικό έλεγχο και οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ήταν σωστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ