aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣO Ράγιος δεν καταλάβει ούτε από φιλικά, «σκόρπισε» τη Δερύνεια

O Ράγιος δεν καταλάβει ούτε από φιλικά, «σκόρπισε» τη Δερύνεια

Με πεντάρα μεν, φιλική δε, φιλοδώρησε την Αναγέννηση Δερύνειας η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Κυρία» αξιοποιώντας τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, φιλοξένησε την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά σε φιλικό ματς και κέρδισε με το εμφαντικό 5-2, έχοντας σε μεγάλα κέφια και πάλι τον Ρουβέν Ράγιος, ο οποίος σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ (16′, 18′, 26′, 42′). Το άλλο πέτυχε ο Κατσαράβα στο 31’ (4-0).

Το 1-0 προήλθε από ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Ράγιος από το ύψος της περιοχής στο 16’, ενώ ο Ισπανός δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε ωραία ασίστ από τον Κοφί και αφού αρχικά ντρίμπλαρε αντίπαλο στη συνέχεια με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0! Το χατ τρικ από τον έμπειρο μέσο σημειώθηκε στο 26’. Ο Ράγιος αξιοποίησε λάθος στην αντίπαλη άμυνα, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Κατσαράβα, ο οποίος στο 31’ με πλασέ εντός περιοχής έβαλε κι αυτός το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ, ενώ λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ο Ράγιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το 5-0 (42’).

Στην επανάληψη, η ομάδα της Αμμοχώστου έριξε στροφές και δεν σκόραρε άλλα τέρματα. Αντιθέτως, η Αναγέννηση πέτυχε δύο τέρματα και μειώσε σε 2-5 που ήταν και το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης, με τον Εζιαμάκα (47′) και τον Βέσλεμ (78′).

Ο Τιμούρ Κετπσάγια άρχισε την αναμέτρηση με σχηματισμό 4-3-3 και τους Παπαδόπουλο, Σελίν, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Στυλιανού, Κοφί, Βασιλακάκη, Ράγιος, Μανθάτη, Χατζηβασίλη και Κατσαράβα. Στην ανάπαυλα απέσυρε τους Σίλντενφελντ-Βργκοτς στην άμυνα δοκιμάζοντας τετράδα με Χατζηβασίλη, Σελίν, Γκαλίτσιο και Στυλιανού από αριστερά προς δεξιά.

Λιγοστός ήταν ο κόσμος στις εξέδρες με τους δυο τεχνικούς να δοκιμάζουν διάφορα και να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ανόρθωση: Παπαδόπουλος (Γιωργαλλίδης 46΄), Σελίν, Σίντενφελντ (Καλτσάς 46΄), Βργκοτς, Κοφί, Βασιλακάκης (Κουμπαρής 80΄), Ράγιος (Γκαλίτσιο 46΄), Χατζηβασίλης (Καφαντάρης 80΄), Μανθάτης, Κατσιαράβα (Κ. Γιωργαλλίδης 75΄).

Αναγέννηση: Μάστρου, Βάλμας, Γιαννακού, Χριστοδούλου Γ., Κόλινς, Ζαννέτου, Χρίστου, Τόσκας, Δανιήλ, Σωτηρίου, Γιωρκάτζιης.

Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Κ. Γιωργαλλίδης, Καφαντάρης και Κουμπαρής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ