aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Προτό δεν είναι για την Κύπρο»

«Ο Προτό δεν είναι για την Κύπρο»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εντατικοποιείται η προσπάθεια της Ανόρθωσης για να μπορέσει να βρει τον κατάλληλο για τη θέση του τερματοφύλακα και να καλύψει το κενό που άφησε η μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Αριέλ Αρούς. Ο Ρόνι Λέβι θέλει να βρει έναν πορτιέρε με παραστάσεις και ο οποίος να έχει τα φόντα, την εμπειρία και τις ικανότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Το όνομα του Σίλβιο Προτό, ο οποίος έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, είδε το φως της δημοσιότητας χθες και μάλιστα γίνεται λόγος για πρόταση των κυανόλευκων της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση, ο Προτό και 550 χιλιάδες ευρώ!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι τερματοφύλακας με τεράστια εμπειρία και μεγάλες ικανότητες, μα και με υψηλό κασέ. Ψάχνοντας το θέμα, το «Goal» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Βελγο-Ιταλού κίπερ, Μόγκι Μπαγιάτ. Σε ερώτησή μας λοιπόν αν ο πελάτης του έχει επαφές με την Ανόρθωση και αν σκέφτεται να έρθει στη χώρα μας, ήταν κάθετος: «Ο Προτό δεν είναι παίκτης για να έρθει στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης: Aνοιχτά… ΜΕΤΩΠΑ

Με αυτές τις λίγες του λέξεις έδειξε ξεκάθαρα πώς έχουν τα πράγματα στην περίπτωση του 35χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς από τον οποίο αμειβόταν με περίπου 550.000 ευρώ. Ο έμπειρος πορτιέρε, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Βελγίου 13 φορές, αποτελεί αξιόλογη λύση, αλλά δεν περνά καθόλου από το μυαλό του η Κύπρος. Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. Ο Προτό ήταν η αιτία το 2014 να έρθει στην Ανόρθωση με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ ο Τόμας Καμίνσκι, καθώς βρισκόταν στη σκιά του και έψαχνε ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

Διαβάστε επίσης: Κυριακίδης για τον «άσο»

Στην Ανόρθωση εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για τη θέση του τερματοφύλακα και όπως λέχθηκε και από επίσημα χείλη, έχουν σταλεί δυο προτάσεις και περιμένουν απαντήσεις. Γίνονται επίσης διάφορες επαφές και συζητήσεις με ακραίους επιθετικούς που είναι απαραίτητοι τη δεδομένη στιγμή για να ενισχύσουν την ομάδα της Αμμοχώστου. Όλα δείχνουν ότι ο Σισέ θα αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του από την Ανόρθωση, όμως θα πρέπει να γίνουν δυο με τρεις ενδεκαδάτες κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ