aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Πούτσε θα κάνει δοκιμές για τα μετόπισθεν

Ο Πούτσε θα κάνει δοκιμές για τα μετόπισθεν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι πλέον σκέφτονται αποκλειστικά το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες. Η «Κυρία» έχει να αντιμετωπίσει και την άσχημη παράδοση των τελευταίων χρόνων.

Σιγά-σιγά, ο Αντόνιο Πούτσε θα βάλει τους παίκτες του σε πιο έντονους ρυθμούς προετοιμασίας, θέλοντας να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτούς. Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει προβλήματα αυτή τη φορά. Και αυτό γιατί ο Ερέρο προπονείται κανονικά εδώ και μέρες, ενώ ο Αγιλάρ θα είναι 100% έτοιμος μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου.

Χθες ο Αγιλάρ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ σήμερα, σύμφωνα και με την ενημέρωση από πλευράς Ανόρθωσης, αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Μια επιστροφή που δίνει τη δυνατότητα στον Πούτσε να κάνει νέες δοκιμές στην άμυνα και να προσπαθήσει μέσα από τις αλλαγές να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Βέβαια, από τη μία η Ανόρθωση έχει ανάγκη κάποιες αλλαγές, αλλά από την άλλη οι Ερέρο και Αγιλάρ απουσίασαν για αρκετό καιρό και σίγουρα θα θέλουν να βρουν ρυθμό. Ειδικά ο Ερέρο που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και αρκετές βδομάδες.

Ο Ισπανός τεχνικός της «Κυρίας» έχει μελετήσει αρκετά την Ομόνοια, έχει μαζέψει όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία και θα τα αναλύσει στους παίκτες του μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό που θέλουν στην Ανόρθωση είναι να «χτυπήσουν» την Ομόνοια στα αδύνατα της σημεία, ένα εξ αυτών είναι και η άμυνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός Νικολάου είναι στις προπονήσεις της Ανόρθωσης μιας και αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τη σημερινή αναμέτρηση με την Ολλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ