aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Πουλλαΐδης τα είπε ένα χεράκι στους δύο Ισπανούς

O Πουλλαΐδης τα είπε ένα χεράκι στους δύο Ισπανούς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έντονα προβληματισμένη είναι η διοίκηση της Ανόρθωσης από τη νέα, κάτω του μετρίου εμφάνιση της ομάδας, αυτή τη φορά απέναντι στον Ερμή. Το γεγονός ότι η Ανόρθωση ηττήθηκε δεν είναι κάτι που από μόνο του φέρνει προβληματισμό. Προβληματισμό έχει προκαλέσει η νέα μέτρια εμφάνιση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης, βλέποντας την πολύ άσχημη εικόνα της ομάδας του, μετά το τέλος της προχθεσινής φιλικής αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια και συζήτησε με τους Αντόνιο Πούτσε και Αλμπέρτο Μπενίτο.

Τους εξέφρασε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του για την παρατεταμένη άσχημη εικόνα που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ενώ φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή δεν είναι η Ανόρθωση που θέλουμε και που περιμένουμε».

Τους κάλεσε να πάρουν μέτρα για να βελτιωθεί η ομάδα και να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μια συνέχεια η οποία τη δεδομένη στιγμή είναι άγνωστο τι θα φέρει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις για μία τουλάχιστον αποδέσμευση, ώστε να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης που να μπορεί να δώσει περισσότερα.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η ενίσχυση με έναν νέο ποδοσφαιριστή, τότε είναι πιθανόν ένας εκ των Πελέ ή Κριστόβαλ να δει την πόρτα της εξόδου. Υπάρχει σοβαρή σκέψη για την απόκτηση μέσου, πέραν του επιθετικού κορυφής, που ζητήθηκε από τον Μπενίτο να τον έχει έτοιμο για μετεγγραφή άμεσα, κι ας μην έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής για τον Ντίνο Ντλόβου. Επίσης, εντός των προσεχών 24ώρων, αναμένονται στην Κύπρο δύο παίκτες κάτω των 21 ετών, ένας Ισπανός και ένας Ελλαδίτης, οι οποίοι πρόκειται να αποκτηθούν.

Το πρωτάθλημα ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και οι κυανόλευκοι ακόμη ψάχνονται για να βρουν τα πόδια τους μιας και η ομάδα παρουσιάζει πολλές αδυναμίες. Ο Μπενίτο γνωρίζει πολύ καλά ότι η εικόνα της Ανόρθωσης είναι προβληματική, όμως σε μια από τις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση δεν ανέφερε ότι με τις τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν, η «Κυρία» θα παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο.

Πόσο πολύ μπορούν δυο ή τρία νέα πρόσωπα να βελτιώσουν την ομάδα της Αμμοχώστου, είναι μια άλλη ιστορία. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θεωρεί επίσης ότι χρειάζεται και χρόνος για να «δέσουν» οι ποδοσφαιριστές, μιας και έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι οι Αγιλάρ και Ερέρο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να παίξουν μαζί στο κέντρο της άμυνας, αν και αποκτήθηκαν για βασικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ