aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Πουλλαΐδης και το αποτυχημένο «μοντέλο»

Ο Πουλλαΐδης και το αποτυχημένο «μοντέλο»

Σκληρή χαρακτήρισε ο Χρίστος Πουλλαΐδης την πραγματικότητα που βιώνει φέτος η Ανόρθωση στον αγωνιστικό τομέα. Κατά γενική ομολογία κανένας στο στρατόπεδο της «Κυρίας» δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος, ούτε από τη βαθμολογική της θέση, ούτε από τη δυναμική της, ούτε και από την προοπτική της.

Το τρένο της εξάδας δείχνει να έχει χαθεί, ενώ πολλοί από τους παίκτες της δεν… γεμίζουν τη φανέλα της. Η εξήγηση από τον άνθρωπο που μπήκε μπροστά στην όλη προσπάθεια, τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Αμμοχώστου, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το μοντέλο πολλών και επιτυχημένων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ναι, αποτύχαμε στα άτομα που το στελέχωσαν και είμαστε υποχρεωμένοι να παραδεχτούμε ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν στέφθηκε με επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας να… πιστωθεί εκείνος «ο οποίος και την ευθύνη ανέλαβε και το οικονομικό κόστος επωμίζεται».

Αυτό το «δεν μας βγήκε τίποτα», που ανέφερε χθες ο Χρίστος Πουλλαΐδης στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα. Επιβεβαιώνει ταυτόχρονα ότι δεν μπορεί όποιος κι όποιος να λειτουργήσει το «μοντέλο πολλών και επιτυχημένων ευρωπαϊκών ομάδων». Απαιτείται πρωτίστως γνώση και εμπειρία που όπως αποδείχθηκε, δεν… υπήρχαν στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ