aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Πανίκος Πούννας επικεφαλής των Ακαδημιών

Ο Πανίκος Πούννας επικεφαλής των Ακαδημιών

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης ενημερώνει ότι κατόπιν συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και τον κ. Πανίκο Πούννα, συμφωνήθηκε όπως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας συνεχίσει να ηγείται των Ακαδημιών της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι κατόπιν συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και τον κ. Πανίκο Πούννα, συμφωνήθηκε όπως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας συνεχίσει να ηγείται των Ακαδημιών της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εντός των ημερών, θα ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα λειτουργίας των Ακαδημιών, με όλο το τεχνικό επιτελείο. Ενημερώνουμε τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που ανήκουν στο δυναμικό μας, πως θα ενημερωθούν προσωπικά για συναντήσεις με τους προπονητές των ομάδων τους εντός της επόμενης εβδομάδας.

Η προετοιμασία των τμημάτων U13, U14, U15 και U16 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου. Για τις ομάδες U18 και U21 η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου.

Τμήμα Ακαδημιών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ