aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Ουζόχο στο BBC, μίλησε για Ομόνοια και Ανόρθωση

Ο Ουζόχο στο BBC, μίλησε για Ομόνοια και Ανόρθωση

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, το BBC μίλησε ο Φρανσίς Ουζόχο. Ο Νιγηριανός κίπερ της Ομόνοιας, αναφέρθηκε στην περσινή του εμπειρία με τα χρώματα της Ανόρθωσης αλλά και τη νέα σεζόν που θα τον βρει με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως θέλει να αφήσει πίσω την περσινή σεζόν και να βοηθήσει την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της.

«Έμαθα πολλά από την περσινή σεζόν. Πρέπει να το πάρω ως κίνητρο για να τα πάω καλά», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ουζόχο.

Στην συνέχεια ο Νιγηριανός κίπερ αναφέρθηκε στην νέα σεζόν που θα τον βρει στην Ομόνοια: «Μπορώ να πω ότι η περσινή σεζόν ανήκει ήδη στο παρελθόν και ελπίζω να γράψω ένα καλό κεφάλαιο με την Ομόνοια, με σύμμαχο τον Θεό και την σκληρή δουλειά. Για να προχωρήσω δεν μπορώ να βλέπω πίσω, θέλω να εστιάσω σ’ αυτό που βρίσκεται μπροστά μου».

Επιπρόσθετα υπογράμμισε: «Άρχισα ήδη προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, είμαι θετικός και νιώθω καλά γι’ αυτό. Ελπίζω να αρχίσουμε θετικά και να βοηθήσω την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ