aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ο Ντλοβού πολύ κοντά στην Τουρκία»

«Ο Ντλοβού πολύ κοντά στην Τουρκία»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Συνεχίζεται το σίριαλ για τη μετακίνηση του Ντίνο Ντλοβού σε ομάδα του εξωτερικού.

Μετά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για ενδιαφέρον της Καραμπάκ, νέο άρθρο της ιστοσελίδας sasoccermag.co.za κάνει λόγο πως ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός βρίσκεται κοντά στη μετεγγραφή του στην Τουρκία και την Αντάλιασπορ.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ντλόβου έκανε «retweet» τη συγκέκριμενη είδηση, δειγμα πως ίσως να επιβεβαίωνει με αυτό τον τρόπο τη μετακίνηση του στην τούρκικη ομάδα.

Το ρεπορτάζ: «Ο 26χρονος θα φύγει από την Κύπρο, ενώ δεν προπονείται καν με την Ανόρθωση. Παράλληλα, η Αντάλιασπορ θέλει απεγνωσμένα επιθετικό μετά την αποχώρηση του Σάμουελ Ετό από την ομάδα. Ο Καμερουνέζος φορ πήρε μετεγγραφή στην Μπεσίκτας.

Ο Ντλόβου ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του την περσινή σεζόν και τώρα ο σύλλογος του πιστεύει πως έφτασε η ώρα να εξαργυρώσει την καλή του πορεία. Ο Νοτιοαφρικανός σκόραρε 18 φορές στην περσινή σεζόν.

Η Αντάλιασπορ τερμάτισε στην ένατη θέση πέρσι και αισιοδοξεί πως με την άφιξη του Ντλόβου θα βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ο σύλλογος δεν κέρδισε ποτέ κάποιον τίτλο στα 50 χρόνια ζωής τους και πιστεύει πως ο Νοτιοαφρικανός θα εμπνεύσει την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ