aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Ντα Σίλβα «σκότωσε» την Ανόρθωση! (pics)

Ο Ντα Σίλβα «σκότωσε» την Ανόρθωση! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της! Η Ανόρθωση προηγήθηκε, στο ημίχρονο, με 2-0 του Ερμή, αλλά στο τέλος αυτοκτόνησε και αφού δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο 71ο λεπτό ο Ντα Σίλβα τη σκότωσε μία και καλή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν γίνεται να το ζει αυτό φέτος η ομάδα της Αμμοχώστου. Ακόμη και μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Πούτσε, ακόμη και μετά από ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο, πάλι βρήκε τον τρόπο να… μην κερδίσει και στην 8η αγωνιστική να έχει κερδίσει μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Ερμής δεν το έβαλε ποτέ κάτων. Παρά το εις βάρος του σκορ και το γεγονός ότι έχασε λόγω τραυματισμού τρεις ποδοσφαιριστές, το πάλεψε μέχρι το φινάλε και στο τέλος πήρε ένα παλλικαρίσιο βαθμό, με τον οποίο φτάνει στους 14 και στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι ο Γκονσάλβες στο 22′ και ο Καμπρέρα σημείωσε το 2-0 στο 25′. Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου μείωσε με πέναλτι του Άλμπα στο 71′ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90’+3 με τον Ντα Σίλβα.

Ανόρθωση (Αντόνιο Σαράβια): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Νικολάου, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Οικονομίδης, Καλδερόν (63′ Σιβού), Καπρέρα, Κολούνγκα, Γκονσάλβες (88′ Αριστοτέλους).

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Τσερνάουσκας, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπενγκά (46′ Αρτάμπε), Χριστοφή, Μαϊσουράτζε (83′ Κέζος), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Αλεξίου (14′ Χόοι), Άλμπα, Ντα Σίλβα.

Σκόρερ: Γκονσάλβες 22′, Καμπρέρα 25′ / Άλμπα 72′, Ντα Σίλβα 90’+3

Κίτρινες: Καμπρέρα / Μπενγκά, Χριστοφή

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Νικόλας

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ