aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Νικολαΐδης βαθμολόγησε με άριστα τον Αργυρού στο Ανόρθωση-Πάφος

Ο Νικολαΐδης βαθμολόγησε με άριστα τον Αργυρού στο Ανόρθωση-Πάφος

Η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» του Active με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή ασχολήθηκε στη σημερινή (19/12) εκπομπή με την διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή στο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, παραθέτοντας αποκαλυπτικές λεπτομέρειες (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Ωστόσο αναφέρθηκαν και στη διαιτησία του Ανδρέα Αργυρού ο οποίος ήταν ο «άρχοντας» του παιχνιδιού μεταξύ της Ανόρθωσης και της Πάφου, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, ο παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Νικολαΐδης, δεν βρήκε λάθη στον εν λόγω διαιτητή, βάζοντας του άριστη βαθμολογία (8.1-8.2, κάπου εκεί).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Τι είπε ο Χιου Ντάλας στον διαιτητή του Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

«Είχε δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στην Ανόρθωση, μπορεί και τρίτο, αμφισβητούμενη φάση το δεύτερο γκολ της Πάφου και πριν από το αυτογκόλ του Σίλντενφελντ. Πως γίνεται όταν με ένα μόνο λάθος η βαθμολογία πρέπει να πέφτει κάτω από 8, αλλά με τόσα λάθη να τον βαθμολογεί άριστα ο Νικολαΐδης τον Αργυρού», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Προς υπενθύμιση, Ανδρέας Αργυρού είναι γιος του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Μιχάλη Αργυρού, ενώ ο Νικολαΐδης είναι αντιπρόεδρος και πολύ καλός φίλος με τον τελευταίο. «Τώρα καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ντροπή του Νικολαΐδη που έβαλε μόνο 8.1 – 8.2 και όχι 8.4 ή 8.5», αναφέρθηκε καταληκτικά με χιούμορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ