aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ MVP Σιεχού, οι 10 σάκοι ρύζι και «Ρωσία ερχόμαστε»!

Ο MVP Σιεχού, οι 10 σάκοι ρύζι και «Ρωσία ερχόμαστε»!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Νιγηρία οριστικοποίησε χθες την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία, καθώς κέρδισε με εντός έδρας 1-0 τη Ζάμπια και κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλό της. Ο Αμπντουλαΐ Σιεχού (σ.σ. και όχι Σιβού ή Σίβου), ο οποίος σε ακόμη ένα ματς της χώρας του ήταν βασικός (αγωνίζεται ως δεξιός μπακ), όχι μόνο διακρίθηκε, αλλά ήταν ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ιβόμπι.

Λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας, ο Νιγηριανός άσος ψηφίστηκε ως ο «Μan of the match» για τη χώρα του και σύμφωνα με τη νιγηριανή «Dailypost», ο άσος της «Κυρίας» κέρδισε την επιταγή των €1.000.000 νάιρα, ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου €2.400, αλλά και δέκα σάκους ρύζι της εταιρείας «Big Bull», δώρο του TGI (Tropical General Investments) Group, ο οποίος είναι νέος συνεργάτης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

«Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θέλουμε να ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. Ρωσία ερχόμαστε!», έγραψε στο Instagram ο διεθνής πολυθεσίτης άσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ